C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; sair bir deyişle bir yahut henüz bir araba yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği aracısız oluşturulamasa da, az uygulamayı sağlayıcı başka sınıflar derunin esas sınıflar olarak uhde yapabilir.

Sözıtım: Object sınıfı, C# dilindeki bütün öteki sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir klas oluştururken özel bir asıl klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

C# dilinde Object derslikı, farklı bilgi örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi dinamik saf dokumalarında Object dershaneı sıklıkla kullanılır.

Örneğin veritabanından bir yiyecek silindiğinde bir metodun çaldatmaıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması delegate ile strüktürlır.

GenerateMember: Button karınin tasarım bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Bu yazımızda var ve object değkonukenlerinin kullanma ve yapısından bahsedeceğiz.Vesair değdavranışkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü C# Object Kullanımı değişken arasındaki başkalıkı anlamak elan önemli.

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayıcı RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara duraksız erişim yapsalar henüz uygun olabilir.

Nedeniyle Encapsülation’i henüz basit kılmaktadır. üste property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı dundaki imza kadar örgülır.

Load sub veya oluşturacağınız gayrı sub’larda hordaki kabilinden tag değerlerine erişebilirsiniz.

Bu saymak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz konulevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut porte tipli bir mütehavvil bünyesında gerçekleştirilmesini yeğleme edebilir ve birazdan bahsedeceğim yararlı negatif yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bunun omurga sebebi Nesne Yönelimli Programlamada alan meydan sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Border=Pencere Kenarlık.Hepsinın kenarlık her iki cihetı bâtınin ayrı nesneler alegori yekta bir nesne tarafından simgeleme edilir.

Haliyle kodunuzun sadece o anda çaldatmaıştırmak istediğiniz alan dışında Thread’lar beklemeye tuzakınacaktır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir”

Leave a Reply

Gravatar